Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şu kızlar yok mu?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Şu kızlar yok mu?

Allah bu kızlardan razı olsun diyerek başlamak istiyorum.Ortaokuldayken ve lisede hazırlık okurken gitar çalanlara salak mı bunlar işleri güçleri yokta bunlarla mı ilgileniyorlar diyordum(aslında salak olan benmişim daha sonra anladım)Bir gün beden dersinden çıkmıştık sınıfa gittim.Bir de ne göreyim en gıcık olduğum çocuk(bir üst sınıftan)bizim kızlara gitar çalıyor.Bir de kızlar çocuğun seside güzelmiş falan deyince kafam attı.Ulan bu sünepe çalarsa bende çalarım diyerek gitara başladım daha o güne kadar elektro ve bas gitardan haberim bile yoktu.Klasik gitar çaldım birgün sınıfta baktım herkes toplandı.Üfffff birde elektro çalarsam ne olur be! diye düşündüm.Sadece hava atmaktı amacım.Ailemin başımın etini yedim elektro aldırmak için fakat almadılar.Yaklaşık 3 ay sonra falan basa ilgi duymaya başladım hava atmak için elektro çalacağıma şimdi severek bas öğreniyorum.Hayatta hiçbir şey bu kadar zevkli değil.Birde tam anlamıyla öğrenebilsem.Kızlara okul açıldığında çok teşekkür edeceğim.Şimdi hem severek birşey çalıyorum hemde karizma yapıyorum.Bana kız mı yok!Onlar o sünepeyi dinlesinler bende onlara bas çalmayacağım.

Kızlar yüzünden de olsa girmişsin müzik alemine..
    Allah razı olsun kızlardan

Yorum

İlginç bir hikaye.. Ama ben şahsen kızlara karizma yapmak için başlamış olmak istemezdim. Ben sadece aşık oldugum müziği yapabilmek için başladım gitara..

Yorum

herkesin bir bahanesi var işte. ama önemli olan nasıl girdiğin değil, girdikten sonra ne yaptığındır bence

Yorum

Haklısınız.En kötüsü ben herhalde.Boş muhabbet için başladık

Yorum

gitar çalarak kızları tavlamak mı???dünyanın en salak olayı gitar sırf çalıyo diye birinden etkilenen kızın IQ su kaçtır yaaa...

Yorum

EWET iq fln yoktur karizma olayları cok sacmadır hele bi insan müzik yapmak icin gitar calıyosa bunun karizma olayına donusmemesi gerekir degil mi???

Yorum

neyse serhat sen tövbeni etmişin bu işe gönülden bağlanmışın bize bir şey demek düşmez

benim durumda buna benziyo.. ama ben sevdiğim için başladım.. daha sonra bunu öğrenen bazı düşük IQ lü kızların gözünde daha da değer kazandık..

şimdi burda taciz var benim suçum yok

Yorum

EVET ARKADAŞLAR HERŞEY Bİ VESİLEDİR VE BAŞLAMIŞSINIZ NE KADAR GÜZEL YILLAR ÖNCE BENDE İSTEDİM LAKİN HEP Bİ ŞEYLER TERS GİTTİ VE OLMADI
                  ÖĞRENEMEDİM DAHA DOĞRUSU KURS ALAMADIM SAHİP OLDUĞUNUZ ŞEY BENİM İÇİN HEP UZAKTAN İMRENEREK BAKTIĞIM DI KIYMETİNİ İYİ BİLİN
                  AMA ELLİ YAŞINADA GELSEM BİR GÜN ÖĞRENMEYE BAŞLAYACAĞIM İSTEYİPTE YAPAMADIĞIM BELKİDE TEK TUTKUM

Yorum

kusura bakmayın ama çok eskiden özenti olan birisiyle karşı karşıyayız.çok şükür doğru yolu bulup gitarına aşık olmuşsun!

Yorum

Herkes bir şekilde başlıyo müziğe.mesela piyanist bi arkım var yaklaşın 7 senedir fln piyano çalıo ama yaptığı şeyin değerini anlayıp gerçekten sıkı sıkıya sarılması 2 sene önce oldu... Yani iş yaptığın şeyin kıymetini bilerek başlamakta.... Zorla güzellik olmass.

Yorum

ne olursa olsun bir şekilde gitar dünyasına bir üye daha katılmış.kızlar vesile olmuş olsa bile.hayırlı olsun

Yorum

aman özenti bir gitarcı olmasında!!!!

Yorum

ben ce gitar çalmak insanın içinden gelmelidir sadece gitar çalmak değil müzik yapmak içinden gelmelidir abijim yani ama bazen böyle içinde saklı kalmış yetenekleri bazen bu tür olaylar ortaya çıkara bilio

Yorum

Arkadaşlar bence amaç müzik yapmakta olsa, karizma işide az değil. Adam kendini reklam ediyor. Bu olsa olsa kızların IQ seviyesine girmek demek. Yani anlatmak istediğim şey yanlızca , müziği Kötü emellere alet etmek
                              Yaptığından utanmalısın :

Ama sonra gerçeği anlamış olsanda başlandıçta yapmaman gereken şeyi yapmışın....

O kadar da olsun artık....

Kızlar güzel miydi barii ?????

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X