Allah bu kızlardan razı olsun diyerek başlamak istiyorum.Ortaokuldayken ve lisede hazırlık okurken gitar çalanlara salak mı bunlar işleri güçleri yokta bunlarla mı ilgileniyorlar diyordum(aslında salak olan benmişim daha sonra anladım)Bir gün beden dersinden çıkmıştık sınıfa gittim.Bir de ne göreyim en gıcık olduğum çocuk(bir üst sınıftan)bizim kızlara gitar çalıyor.Bir de kızlar çocuğun seside güzelmiş falan deyince kafam attı.Ulan bu sünepe çalarsa bende çalarım diyerek gitara başladım daha o güne kadar elektro ve bas gitardan haberim bile yoktu.Klasik gitar çaldım birgün sınıfta baktım herkes toplandı.Üfffff birde elektro çalarsam ne olur be! diye düşündüm.Sadece hava atmaktı amacım.Ailemin başımın etini yedim elektro aldırmak için fakat almadılar.Yaklaşık 3 ay sonra falan basa ilgi duymaya başladım hava atmak için elektro çalacağıma şimdi severek bas öğreniyorum.Hayatta hiçbir şey bu kadar zevkli değil.Birde tam anlamıyla öğrenebilsem.Kızlara okul açıldığında çok teşekkür edeceğim.Şimdi hem severek birşey çalıyorum hemde karizma yapıyorum.Bana kız mı yok!Onlar o sünepeyi dinlesinler bende onlara bas çalmayacağım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Şu kızlar yok mu?
Collapse
X
-
Site *****
- Jun 2003
- 2019
-
There is no dark side of the moon really... As a matter of fact, it's all dark.
Kişisel Sitem: www.burakmisket.com
-
The_UnforgiveN
İlginç bir hikaye.. Ama ben şahsen kızlara karizma yapmak için başlamış olmak istemezdim. Ben sadece aşık oldugum müziği yapabilmek için başladım gitara..
Yorum
-
EVET ARKADAŞLAR HERŞEY Bİ VESİLEDİR VE BAŞLAMIŞSINIZ NE KADAR GÜZEL YILLAR ÖNCE BENDE İSTEDİM LAKİN HEP Bİ ŞEYLER TERS GİTTİ VE OLMADI
ÖĞRENEMEDİM DAHA DOĞRUSU KURS ALAMADIM SAHİP OLDUĞUNUZ ŞEY BENİM İÇİN HEP UZAKTAN İMRENEREK BAKTIĞIM DI KIYMETİNİ İYİ BİLİN
AMA ELLİ YAŞINADA GELSEM BİR GÜN ÖĞRENMEYE BAŞLAYACAĞIM İSTEYİPTE YAPAMADIĞIM BELKİDE TEK TUTKUM
Yorum
-
James Unal
kusura bakmayın ama çok eskiden özenti olan birisiyle karşı karşıyayız.çok şükür doğru yolu bulup gitarına aşık olmuşsun!
Yorum
-
James Unal -
Arkadaşlar bence amaç müzik yapmakta olsa, karizma işide az değil. Adam kendini reklam ediyor. Bu olsa olsa kızların IQ seviyesine girmek demek. Yani anlatmak istediğim şey yanlızca , müziği Kötü emellere alet etmek
Yaptığından utanmalısın :

Ama sonra gerçeği anlamış olsanda başlandıçta yapmaman gereken şeyi yapmışın....
O kadar da olsun artık....

Kızlar güzel miydi barii
?????
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum